حذف یا بایگانی سرنخ

گاهی ممکن است یک سرنخ دیگر قابل پیگیری نباشد یا به اشتباه ثبت شده باشد. در این شرایط می‌توانید آن را حذف یا در صورت پشتیبانی سیستم، بایگانی کنید.

چه زمانی سرنخ را حذف کنیم؟

حذف سرنخ معمولاً زمانی انجام می‌شود که:

  • اطلاعات به اشتباه ثبت شده باشد.
  • سرنخ تکراری باشد.
  • دیگر نیازی به نگهداری اطلاعات آن وجود نداشته باشد.

مراحل حذف سرنخ

  1. از منوی سمت راست وارد بخش سرنخ‌ها شوید.
  2. سرنخ موردنظر را از فهرست انتخاب و در قسمت عملیات ، … و سپس گزینه حذف را انتخاب کنید.
  3. پس از اطمینان از حذف سرنخ، روی  دکمه بلهکلیک کنید.

چه زمانی سرنخ را بایگانی کنیم؟

اگر احتمال می‌دهید در آینده دوباره به اطلاعات سرنخ نیاز داشته باشید، بهتر است به‌جای حذف، آن را بایگانی کنید. در این صورت اطلاعات حفظ می‌شود، اما در فهرست اصلی نمایش داده نخواهد شد.

نکته

قبل از حذف سرنخ، مطمئن شوید اطلاعات آن در آینده موردنیاز نخواهد بود. در بسیاری از سازمان‌ها، نگهداری سوابق مشتریان برای گزارش‌گیری و بررسی عملکرد فروش اهمیت زیادی دارد.