حذف برچسب

در صورتی که دیگر به یک برچسب نیاز ندارید، می‌توانید آن را به‌طور کامل حذف کنید.

توجه: حذف برچسب با برداشتن برچسب از یک شخص، شرکت یا معامله متفاوت است.

با حذف برچسب، آن برچسب از تمام اطلاعات همان بخش حذف می‌شود و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

مراحل حذف برچسب

  1. وارد صفحه جزئیات اطلاعات موردنظر شوید.

  2. در بخش برچسب‌ها روی افزودن برچسب کلیک کنید.

  3. روی آیکون کنار برچسب موردنظر کلیک کنید.

  4. حذف برچسب را تأیید کنید.

پس از حذف، این برچسب از تمام اطلاعاتی که در همان بخش به آن اختصاص داده شده بود حذف خواهد شد.

مثال: اگر برچسب «خوش‌حساب» به چند شخص اختصاص داده شده باشد، با حذف این برچسب، از تمام اشخاصی که آن را دارند حذف می‌شود.